Ontwerp

Wij ontwerpen van A tot Z

Bouwen of verbouwen?

Het ontwerpen van een nieuwe werktuigbouwkundige installatie. Of een bestaande Cv-installatie verbeteren en de airconditioning optimaliseren. Bij bouwen en verbouwen is het verstandig om al in de tekenfase van de architect informatie in te winnen voor uw installaties. Alleen zo krijgt u het beste resultaat van uw installaties, loopt de bouwplanning geen vertraging op en worden uw bedrijfsdoelstellingen gehaald.

Duurzame ambities

Technische installaties worden steeds complexer. Maar de doelstellingen van bedrijven ook steeds ambitieuzer. Een gezonde leef- en werkomgeving creëren is zo’n doelstelling. Metico is een specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Door de meet- en regeltechniek van uw gebouwbeheersysteem (GBS) te monitoren (op afstand) en deze continue te managen kunt u bijvoorbeeld uw CO2 footprint verbeteren. Metico helpt u hier graag bij.

Innovatief meedenken

Ook het toepassen van moderne en innovatieve oplossingen kunt u de specialisten van Metico overlaten. Kunt u wellicht nog meer energiebesparing realiseren?  Door bijvoorbeeld in grote bedrijfs- en opslagruimten led-verlichting toe te passen? Of op de loze meters op het dak van uw bedrijfspand zonnepanelen te plaatsen? Wij denken graag met u mee.