Werktuigkundige installatie

Werktuigkundige installatie

Hoe realiseert u de installaties in uw project op tijd en binnen budget?

Op elke bouwlocatie heeft u te maken met Werktuigbouwkundige -installaties. Deze installaties zijn een wezenlijk onderdeel van een gebouw. Het is belangrijk voor u en uw opdrachtgever om een bouwpartner te hebben die deze installaties vakkundig en naar behoren installeert binnen de gemaakte planning en het budget. Want een gebouw moet verwarmt worden, beschikken over stromend water, toiletten en douches. Allerlei zaken die logisch zijn, en tot de basisvoorwaarden van uw bouwproject behoren.

Installatietechniek, een basisvoorwaarde voor de bouw
Metico zorgt voor al deze basisvoorwaarden in een gebouw op het gebied van werktuigbouwkunde, klimaatbeheersing en sanitair installaties. Met behulp van een gebouwbeheerssysteem kunnen deze installaties eenvoudig worden beheerd, ook op afstand. Hiermee zorgt u ervoor dat de werking van de voorzieningen in uw pand dag en nacht gemonitord worden en dat tijdig kan worden ingegrepen bij storingen.

Of het nu gaat om kantoorpanden, fabrieken of woningen. Metico is gewend om deel uit te maken van een bouwteam, waarbij heldere communicatie en duidelijke afspraken belangrijk zijn. Metico helpt u met technische installaties van ontwerp tot implementatie en beheer. Hiermee zorgt Metico voor de basis van uw bouwlocatie, zodat u zich bezig kunt houden met waar het eigenlijk om draait – de constructie en realisatie van objecten